söndag 29 november 2009

Livstecken.

Jag lever och mår rätt bra. Den enda orsaken till att jag inte lever här, det är att det inte händer någonting av intresse i mitt liv just nu. Det har inte hänt något av intresse i mitt liv på väldigt länge. Men, det är ingen nyhet.

I väntan på att det skall hända något kan jag avslöja att jag har 3 kilo rödbetor i kylskåpet. Vad gör man med / av rödbetor?

4 kommentarer:

litenlotta sa...

rödbetor kan du grilla, steka eller göra folieknyten av. kanske tillsammans med getost eller blåmögeldito.

du kan också göra sillsallad, det är ju nästan jul.

lindströmsbiffar. borsjtjsoppa.

riv ner lite i en bröddeg det blir både vackert och gott.

koka och skiva tunt tunt och sätt på lite salt och örtolja (olja och färska örter mixat i mixer), vips så har du en rödbetscarpaccio. toppa med balsamicosirap och valnötter.

Anonym sa...

Jag älskar rödbetoroch är just nu rödlila på fingrarna efter att ha lagat dagens middga=)
Ugnsbakade rödbetor som man smular chevré över en stund innan de är färdigbakade! Till detta stekt halloumiost eller lax....eller kyckling! Så gott!

Annars rödbetssoppa eller rödbetssallad med kokta rödbetor, bladspenat, kokt bovete, chevré, avocado och valnötter....

Eller ugnsbaka med andra rotfrukter!

Kram Anna franmitthjarta.wordpress.com

loba sa...

Borsjtj!

MDB sa...

Rödbetsrisotto!