onsdag 28 oktober 2009

Info.

Jag har ju mer eller mindre totalt grävt ner mig i mig själv i de senaste inläggen, dags att höja blicken och fokusera på det som också kunde och borde pågå samtidigt.

Barnärendet. Det har varit en lång paus, ingen egentlig aktivitet har förekommit allt efter vår träff med adoptionsorganisationen i augusti. Följande möte slogs fast till början av november, orsaken till den långa pausen var svårigheter gällande koordinering av kalendrar, det var främst organisationen som hade svårt att hitta en tid som passade vår tidigare rådgivare samt den nya personen, som skall överta oss. Den nya personen passar oss bättre i och med att hennes ansvarsområde är just fosterbarn och fosterföräldrar.

Eller, skulle ha passat oss? Jag fick ett mail av den tidigare rådgivaren idag, hon meddelar att mötet fortfarande äger rum vid utsatt och fastslagen tid, men att vi bara kommer att träffa henne. På grund av ekonomiska trångmål och följder av dessa leder till att vi får fortsätta med den tidigare rådgivaren - vilket är en underbar nyhet! Det innebär att vi inte behöver lära känna någon ny människa gällande i det här ärendet just nu - och vi trivs väldigt bra med den rådgivare vi redan känner.

Det är klart att det ändå är lite, lite irriterande att vi fått vänta i flere månader för att vi trodde att vi skulle behöva en träff med en ny handledare... Men, det är trots allt bara en detalj och vi har ju inte vetat om något annat.

Inga kommentarer: